Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Vizija i Misija

Vizija i Misija

NAŠA VIZIJA

Biti jedan od lidera u proizvodnji i distribuciji proizvoda za promicanje zdravlja i unaprjeđenje kvalitete života te naše proizvode učiniti dostupnima cijelom europskom tržištu.

NAŠA MISIJA

Svrha našeg  postojanja već više od 75 godina je briga o korisnicima. Omogućiti im život sa što manje ograničenja i opskrbiti ih adekvatnim i funkcionalnim pomagalima čini i nas ponosnima na ono čime se bavimo. Svojim proizvodima i uslugama želimo utjecati na promjenu svijesti o značaju prevencije i brige o zdravlju. To je garancija zadovoljstva naših radnika, naših korisnika i zalog za daljnji razvoj.

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager