Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Uloškarska radionica

Uloškarska radionica

U OTOS uloškarskoj radionici već više od 75 godina proizvode se ortopedski ulošci vrhunske kvalitete.  

U segmentu standardnih, konfekcijskih uložaka, prepoznatljiv brend OTOS-ove radionice su UNI Relax ulošci. Izrađeni ručno, od visoko-kvalitetnih materijala, UNI Relax ulošci mogu zadovoljiti sve standardne potrebe korisnika, a izrađuju se i u opcijama sa supinacijskim klinom, pronacijskim klinom ili povišenjem pete. 

Za osobe s zahtjevnijim potrebama, na primjer za dijabetičare i reumatičare, odnosno osobe koje su u svakodnevnom životu izložene većim naporima ili se bave sportom, izrađujemo individualne ortopedske uloške.

Od 2018. godine OTOS se u proizvodnji individualnih ortopedskih uložaka oslanja na najsuvremenije tehnologije dijagnostike i proizvodnje.

U našim sanitetskim kućama provodimo dijagnostiku stopala pomoću 2D skenera i baropodometrijske platforme za dinamičku analizu stopala. Temeljem ove analize naši ortopedski tehničari u mogućnosti su detektirati točke pritiska na stopalo pri stajanju i hodu, te temeljem prikupljenih podataka dizajnirati ortopedski uložak prema individualnim potrebama svakog korisnika. Tako dizajnirani uložak izrađujemo pomoću CNC stroja koji jamči vrhunsku preciznost i kvalitetu finalnog proizvoda.

CNC izrada ortopedskih uložaka
CNC izrada uložaka
Računalno modeliranje ortopedskih uložaka
3D računalno modeliranje

Kao specifičan proizvod u našoj ponudi ortopedskih uložaka je i Walkable tehnologija proizvodnje ortopedskog uloška primarno za rasterećenje stopala koji simulira stajanje u pijesku. Walkable ortopedske uloške OTOS proizvodi po licenci talijanskog inovatora i pionira u izradi ortopedskih uložaka pomoću brzo ekspandirajuće poliuretanske smjese. Walkable tehnologija svoju je primjenu našla u značajnoj mjeri kod profesionalnih sportaša koji trebaju ortopedski uložak maksimalne izdržljivosti ali minimalne debljine.

Baropodometrijsku analizu stopala moguće je obaviti u svim sanitetskim kućama OTOS isključivo u dogovorenim terminima. Za dodatne informacije o raspoloživim terminima i naručivanje potrebno je kontaktirati sanitetsku kuću OTOS u kojoj se želi obaviti pregled.

Brušenje ortopedskih uložaka
Ručna završna dorada
Proizvodnja ortopedskih uložaka
Izrada po specifičnim potrebama korisnika

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager