Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Protetičko ortotička radionica

Protetičko ortotička radionica

Protetičko ortotička radionica smještena je na 350 m2 prostora osmišljenog tako da se u njemu korisnici usluga ugodno osjećaju, dok su radni prostori suvremeno i ergonomski uređeni.

Postupak izrade individualnih pomagala, proteza ili ortoza, izuzetno je složen: od uzimanja mjere za pomagalo u prostranoj gipsaonici, preko obrade gipsanih odljevaka, odabira modulskih dijelova i materijala, izrade pomagala, preko proba, korekcija, završavanja i isporuke pomagala. U taj postupak uključen je cijeli tim stručnjaka: ortopedski tehničar, liječnik i fizioterapeut.

Pri izradi pomagala osim na znanje i vještine našeg educiranog protetičkog tima, uvelike se oslanjamo i na najkvalitetnije materijale i module te vrhunsku tehnologiju u dijagnostici i kontroli pomagala.

Naš tim ortopedskih tehničara svakodnevno razvija vrhunska i sveobuhvatna rješenja koristeći se inovativnim metodama, koje rezultiraju vrhunskim proizvodom u potpunosti prilagođenom specifičnim potrebama našeg korisnika.

Generalni smo distributer brenda Freedom Innovations koji već više od 20 godina na tržište protetike donosi inovativni dizajn proizvoda i vrhunsku kvalitetu u segmentu protetičkih stopala.

Uz podršku našeg partnera tvrtke Otto Bock Adria, čije materijale i komponente koristimo u našoj protetičko-ortotičkoj radionici nastojimo kontinuirano pratiti novitete u struci te našim korisnicima ponuditi rješenja koja pomiču granice.

Posebno smo ponosni na naše sportaše s invaliditetom koji noseći proteze izrađene u OTOS-ovoj protetičkoj radionici ostvaruju izvrsne rezultate na domaćim i svjetskim natjecanjima. Dugogodišnje ulaganje u sport osoba s invaliditetom vratilo se 2008. godine svjetskim i paraolimpijskim rekordom odnosno zlatnom medaljom na Paraolimpijskim igrama u Pekingu koje je Darko Kralj, natjecatelj s natkoljeničnom amputacijom, osvojio u bacanju kugle.

Za sva pitanja iz područja protetike i ortotike obratite se našim protetičarima na broj telefona 031/252-005 ili putem emaila na protetika@otos.hr.

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager