Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Proizvodnja

Proizvodnja

Vrlo smo ponosni što je sva naša proizvodnja smještena u Osijeku od samih početaka.

Priča o proizvodnji započinje davne 1945. godine kada je u Osijeku, na uglu današnje ulice Kardinala Alojzija Stepinca i šetališta Petra Preradovića, utemeljena mala ortopedsko-bandažerska zanatska radionica Banija. Od 1989. godine Banija mijenja ime u OTOS i seli se na adresu Vukovarska 20. Od 2009. godine OTOS seli u vlastiti prostor na današnju adresu Vukovarska 1.

U novom i modernom pogonu se na 3 600 m2 nalazi:

Od trenutka otvaranja, proizvodnja je bila temeljena na stručnosti i inovativnosti djelatnika , što je pokretač i snaga kompanije. Zahvaljujući ulaganju u proizvodnju i kontinuiranom educiranju djelatnika, kompanija OTOS postaje lider u svom segmentu proizvodnje.

Sinergijom između akumuliranog dugogodišnjeg iskustva djelatnika, primjene najmodernijih tehnologija te implementacijom sustava međunarodnih normi, OTOS osigurava kvalitetu proizvodnje na najvećoj razini.

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager