Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Politika kvalitete

Politika kvalitete

“Svi naši napori usmjereni su ka tome da Otos ortopedska tehnika d.o.o. u proizvodnji ortopedskih pomagala bude nositelj vrhunske kvalitete i stručnosti, te jedan od lidera na hrvatskom tržištu."

Snježana Biloš, direktorica

Težimo stalnom poboljšanju naših proizvoda, usluga i poslovnih procesa. Nastojimo stvarati i održati trajne odnose s kupcima koji su utemeljni na zadovoljavanju njihovih potreba putem traženja optimalnih i cjelovitih rješenja.

Zadovoljstvo korisnika

Zadovoljstvo korisnika nam  je vrlo važno i radi toga smo se odlučili na individualn pristup, te u  njega najviše ulažemo. Svjesni smo da usmena predaja puno dobroga može donijeti i stoga nam je jako važan svaki pojedini korisnik naših usluga.

Povjerenje kupaca

Naš najveći kupac je Hrvatski Zavod za zdravstveno osiguranje koje ima visoke kriterije za svoje poslovne partnere i koje i mi moramo ispunjavati - obrazovanje djelatnika, pristupačnost i prilagodba radnih prostora djelatnicima i korisnicima (invalidima), poštivanje rokova i odgovarajuća kvaliteta proizvoda.

Inovativnost

Za postizanje ciljeva potrebno je konstantno učenje, unapređivanje postojećih sadržaja, donošenje noviteta na tržište, te unapređivanje proizvodnje novim tehnologijama koji će povećati produktivnost te kvalitetu gotovog proizvoda.

Ekonomičnost, produktivnost, rentabilnost i profitabilnost poslovanja

Radi naprednijeg i kvalitetnijeg upravljanja tvrtkom, te bolje organizacije, konstantno radimo na poboljšanju sustava kvalitete. Cilj nam je racionalno koristiti sve izvore energije i sirovina, kvalitetno i racionalno gospodariti otpadom i zadovoljiti međunarodne norme. Pokrećemo nove projekte kako bi smo ostvarili te ciljeve i konstantno unapređujemo proizvodne i prodajne procese.

Jačanje individualne proizvodnje

Ulažemo u proizvodnju, usavršavanje organizacije i sistematizaciju rada, iznalazimo i primjenjujemo nove materijale i tehnologije.Kao izraz trajnog opredjeljenja za poslovanje po načelima međunarodnih normi nastala je odluka o uvođenju i primjeni sustava kvalitete. Politiku kvalitete primjenjujemo kako bismo povećali ugled tvrtke na domaćem, a posebice na inozemnom tržištu, te ostvarili radnu okolinu u kojoj vladaju stručnost, kreativnost i zadovoljstvo.

Ulaganje u djelatnike

Kvaliteta nastaje na svakom radnom mjestu - u proizvodnji, distribuciji, upravi. Svi djelatnici tvrtke uključeni su u ostvarivanje ciljeva politike kvalitete te imaju primarnu odgovornost za kvalitetu vlastitog rada, sukladno utvrđenim odgovornostima i ovlaštenjima. Želja za stalnim napretkom i timski rad u centar naših napora stavlja stalno poboljšavanje učinkovitosti sustava upravljanja. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo, usredotočeni smo na ono što je važno za izgradnju našeg poslovanja, brenda i ljudi koji rade u našem kolektivu. Sukladno tome konstantno ulažemo u obrazovanje kadrova radi podizanja kvalitete i svijesti te edukacije u uvođenju novih tehnologija kao i rad s novim tehnologijama.

Osijek, 07.01.2021.

10% popust na prvu kupnju u webshopu
Postanimo prijateljiNewsletter
Prijavite se i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje na webshopu
Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager