Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Politika kvalitete

Politika kvalitete

“Svi naši napori usmjereni su ka tome da Otos ortopedska tehnika d.o.o. u proizvodnji ortopedskih pomagala bude nositelj vrhunske kvalitete i stručnosti, te jedan od lidera na hrvatskom tržištu."

Snježana Biloš, direktorica

Težimo stalnom poboljšanju naših proizvoda, usluga i poslovnih procesa. Nastojimo stvarati i održati trajne odnose s kupcima koji su utemeljni na zadovoljavanju njihovih potreba putem traženja optimalnih i cjelovitih rješenja.

Zadovoljstvo korisnika

Zadovoljstvo korisnika nam  je vrlo važno i radi toga smo se odlučili na individualn pristup, te u  njega najviše ulažemo. Svjesni smo da usmena predaja puno dobroga može donijeti i stoga nam je jako važan svaki pojedini korisnik naših usluga.

Povjerenje kupaca

Povjerenje kupaca gradimo kroz kontinuirano ulaganje u stručnost djelatnika, poštivanje rokova i odgovarajuću kvalitetu proizvoda. Implementirani standardi ISO 9001, ISO 13485 te sukladnost s EU Uredbom o medicinskim proizvodima (MDR) potvrđuju našu opredjeljenost za poslovanje po načelima međunarodnih normi. 

Sigurnost medicinskih proizvoda

Kao proizvođač medicinskih proizvoda primarni nam je cilj kupcima osigurati proizvode sigurne za korisnika. U svim procesima razvoja, proizvodnje i distribucije medicinskih proizvoda rizici vezani uz korištenje naših proizvoda svedeni su na minimum.

Inovativnost

Za postizanje ciljeva potrebno je konstantno učenje, unapređivanje postojećih sadržaja, donošenje noviteta na tržište, te unapređivanje proizvodnje novim tehnologijama koji će povećati produktivnost te kvalitetu gotovog proizvoda.

Ekonomičnost, produktivnost, rentabilnost i profitabilnost poslovanja

Radi naprednijeg i kvalitetnijeg upravljanja tvrtkom, te bolje organizacije, konstantno radimo na poboljšanju sustava kvalitete. Cilj nam je racionalno koristiti sve izvore energije i sirovina, kvalitetno i racionalno gospodariti otpadom i zadovoljiti međunarodne norme. Pokrećemo nove projekte kako bi smo ostvarili te ciljeve i konstantno unapređujemo proizvodne i prodajne procese.

Jačanje individualne proizvodnje

Ulažemo u proizvodnju, usavršavanje organizacije i sistematizaciju rada, iznalazimo i primjenjujemo nove materijale i tehnologije. Svjesni smo kako je individualni prostup ključan za kvalitetu naših proizvoda i zadovoljstvo kupaca i korisnika.

Ulaganje u djelatnike

Kvaliteta nastaje na svakom radnom mjestu - u proizvodnji, distribuciji, upravi. Svi djelatnici tvrtke uključeni su u ostvarivanje ciljeva politike kvalitete te imaju primarnu odgovornost za kvalitetu vlastitog rada, sukladno utvrđenim odgovornostima i ovlaštenjima. Želja za stalnim napretkom i timski rad u centar naših napora stavlja stalno poboljšavanje učinkovitosti sustava upravljanja. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo, usredotočeni smo na ono što je važno za izgradnju našeg poslovanja, brenda i ljudi koji rade u našem kolektivu. Sukladno tome konstantno ulažemo u obrazovanje kadrova radi podizanja kvalitete i svijesti te edukacije u uvođenju novih tehnologija kao i rad s novim tehnologijama.

Politika kvalitete Rev., 05.02.2024.

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager