Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna O nama

O nama

Priča o nama

Od osnivanja 1945. godine OTOS je, zahvaljujući stručnim i motiviranim zaposlenicima, kontinuiranoj primjeni novih tehnologija u poslovanju te individualnom pristupu svakom korisniku, danas jedna od najvećih ortopedsko-tehničkih tvrtki u Hrvatskoj.

OTOS Osijek

OTOS Ortopedska tehnika d.o.o. već više od 75 godina iznimno uspješno za svoje korisnike izrađuje i distribuira ortopedska pomagala. Naglasak u poslovanju leži na vlastitoj proizvodnji u proizvodnim pogonima koji su smješteni u sjedištu tvrtke te su podijeljeni u nekoliko cjelina: protetičko-ortotička radionica, proizvodnja ortopedske obuće, ortopedskih uložaka, tekstilnih proizvoda i bandaža te servis tlakomjera.

Prostrani proizvodno-zdravstveni centar OTOS u Osijeku objedinjuje proizvodnju, maloprodaju, veleprodaju i logistiku, laboratorij za umjeravanje i popravak tlakomjera te upravu. Osim proizvodno-zdravstvenog centra u Osijeku, OTOS svoje proizvode distribuira krajnjim korisnicima na više maloprodajnih lokacija diljem Hrvatske te putem suvremene web trgovine.

Predanost visokoj kvaliteti proizvoda i usluga temelj su OTOS-ovog poslovanja o čemu svjedoči i sustav upravljanja kvalitete prema međunarodnoj normi ISO 9001 koji je u tvrtku implementiran još 2006. godine.

Stalno stremeći tehnološkom napretku u struci, OTOS danas uz nezamjenjivi ručni rad svojih majstora, u svom poslovanju koristi i moderne tehnologije poput CNC strojeva i strojeva za automatsko krojenje te suvremene računalne programe kako bi svojim korisnicima omogućio najbolju moguću uslugu.

U procesu proizvodnje koriste se međunarodno prepoznati računalni programi Shoemaster Custom, Shoemaster Power, Shoemaster Creative, Rodin 4D i EasyCad koji omogućuju 3D obradu, modeliranje i pripremu za proizvodnju, te program FreeStep za digitalnu analizu stanja stopala korisnika.

Kvaliteta izrade ortopedskih pomagala u OTOS-u prepoznata je kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu zahvaljujući stalnim ulaganjima u stručnost djelatnika koji kroz seminare i edukacije svakodnevno usavršavaju svoja znanja i vještine.

U želji da kontinuirano pratimo dostignuća u struci redovito posjećujemo inozemne sajmove kao što su „ORTHOPÄDIE SCHUH TECHNIK” u Kolnu, Lineapelle i Simac u Milanu, a već duže vrijeme izlažemo svoje proizvode na najvećem Europskom specijaliziranom sajmu ortopedske tehnike - OT World u Leipzigu.

Vjerujemo kako je edukacija i razvoj hrvatskih kadrova te ulaganje u znanje budućih naraštaja od ključnog značaja za razvoj naše industrije u Hrvatskoj radi čega rado aktivno surađujemo s Medicinskom školom u Osijeku, Obrtničkom komorom i Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Varaždinu na izvođenju terenske nastave i prijenosu znanja. 

Širenje poslovanja kojim se osobito ponosimo osnivanje je Poliklinike OTOS Vita 2013. godine u kojoj se pružaju usluge fizikalne medicine i rehabilitacije našim sugrađanima preko uputnice Hrvatskog Zavoda za zdravstveno osiguranje.

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager