U segmentu standardnih, konfekcijskih uložaka, prepoznatljiv brend OTOS-ove radionice su UNI Relax ulošci. Izrađeni ručno, od visoko-kvalitetnih materijala, UNI Relax ulošci mogu zadovoljiti sve standardne potrebe korisnika.

Za osobe s zahtjevnijim potrebama, na primjer za dijabetičare i reumatičare, odnosno osobe koje su u svakodnevnom životu izložene većim naporima ili se bave sportom, izrađujemo individualne ortopedske uloške.

Od 2018. godine OTOS se u proizvodnji individualnih ortopedskih uložaka oslanja na najsuvremenije tehnologije dijagnostike i proizvodnje.

U našim sanitetskim kućama provodimo dijagnostiku stopala pomoću 2D skenera i baropodometrijske platforme za dinamičku analizu stopala. Temeljem ove analize naši ortopedski tehničari u mogućnosti su detektirati točke pritiska na stopalo pri stajanju i hodu, te temeljem prikupljenih podataka dizajnirati ortopedski uložak prema individualnim potrebama svakog korisnika. Tako dizajnirani uložak izrađujemo pomoću CNC stroja koji jamči vrhunsku preciznost i kvalitetu finalnog proizvoda.

Kao specifičan proizvod u našoj ponudi ortopedskih uložaka je i Walkable tehnologija proizvodnje ortopedskog uloška primarno za rasterećenje stopala koji simulira stajanje u pijesku. Walkable ortopedske uloške OTOS proizvodi po licenci talijanskog inovatora i pionira u izradi ortopedskih uložaka pomoću brzo ekspandirajuće poliuretanske smjese. Walkable tehnologija svoju je primjenu našla u značajnoj mjeri kod profesionalnih sportaša koji trebaju ortopedski uložak maksimalne izdržljivosti ali minimalne debljine.

Više informacija o Walkable ortopedskim ulošcima možete pronaći OVDJE.

Baropodometrijsku analizu stopala moguće je obaviti u svim sanitetskim kućama OTOS isključivo u dogovorenim terminima. Za dodatne informacije o raspoloživim terminima i naručivanje potrebno je kontaktirati sanitetsku kuću u kojoj se želi obaviti pregled pozivom na broj telefona koji možete pronaći OVDJE.