Što darovati starijim osobama za Božić?

Svega je nekoliko dana do Božića i vrijeme je za razmišljanje o darovima!

Ono je doba godine kada posebno mislimo na drage nam osobe, te što bi im se moglo svidjeti, kako ih iznenaditi i usrećiti, a također i vrijeme za uživanje u tom osjećaju iščekivanja i radosti darivanja.

Mnogi ljudi kojima se naše misli okreću svakako uključuju i našu stariju rodbinu, bilo da su to naši roditelji, bake i djedovi, prijatelji ili rodbina.

No, što darovati starijoj osobi za Božić?

Velik dio vremena starije osobe provode upravo u svom domu. Upravo iz tog razloga ponekad nam je teško sjetiti se dara koji ne samo da će poboljšati kvalitetu njihovog svakodnevnog života, već će biti i nešto što oni zaista žele.

Evo nekih ideja koje vam možda mogu pomoći u odluci :)

  1. Električna grijaća podloga - "Utopli se i osjećati ćeš se bolje" dobro je poznat savjet naših baka. Neovisno o tome radi li se o križobolji, bolovima u drugim dijelovima tijela ili jednostavno slabijoj cirkulaciji, ova praktična podloga veličine 30x40 cm dobro će doći.

  1. Spikenergy - elektromagnetoterapijska odjeća - elektromagnetoterapija dugo je vremena već poznata u liječenju kronične i akutne boli i edema. Spikenergy proizvodi su inovativni medicinski proizvod s unikatnom strukturom: sastoje se od materijala koji su protkani nitima bakra, cinka i silikona. Elementi te tkanine pri nošenju stvaraju elektromagnetsko polje, prilagođavaju se potrebama korisnika djelujući na bol, edem i upalu kostiju, zglobova, mišića i tetiva.

Predložene proizvode naručite u našem webshopu ili potražite u najbližoj prodavaonici OTOS!