Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Digitalna analiza stopala

Digitalna analiza stopala

Jeste li znali da prosječna osoba tijekom života prehoda više od 170 tisuća kilometara?

Zdravlje stopala koja nas „nose kroz život“ od velike je važnosti. Stanje stopala utječe na stanje kralježnice, a time i na naš cijeli organizam.

U sanitetskim kućama OTOS-a možete obaviti digitalni pregled stopala.Potrebno je kontaktirati Vama najbližu sanitetsku kuću i dogovoriti termin ili se naručiti kroz kalendar dostupan na našoj Internet stranici.Nakon rezervacije termina putem emaila ćete primiti potvrdu narudžbe.

Digitalna analiza stopala izvodi se u nekoliko faza, ovisno o vašim potrebama i problemima. Najveći broj korisnika obraća nam se nakon što iskuse neki oblik bolova ili problema sa stopalima, no svakako savjetujemo obaviti pregled i kako biste prevenirali moguće ozlijede ili bolove u stopalima, koljenima i/ili kralježnici korištenjem odgovarajućeg ortopedskog uloška.

Kako bismo tijekom pregleda prikupili što više informacija o stanju stopala korisnika, koristimo se modernim sustavom koji očitava opterećenje stopala u kontaktu s podlogom (baropodometrija) u statičkom i dinamičkom obliku.

Sustava očitava opterećenja na stopalu, način na koji se oslanjate te razlike u opterećenju jednog u odnosu na drugo stopalo.

Tijekom pregleda uzima se i 2D sken koji daje uvid u stanje stopala te položaj eventualnih natisaka, rana i sl. Pomoću svih prikupljenih parametara, uvažavajući vaše životne navike i stupanj aktivnosti u mogućnosti smo dati preporuku o vrsti ortopedskih uložaka.

Ukoliko se odlučite za izradu uložaka, uzimanjem otiska u pjeni te kasnijim 3D skeniranjem otiska, izrađuje se zrcalna slika stopala te vrši korekcija odgovarajućim ortopedsko-tehničkim elementima. Za analizu parametara prikupljenih tijekom pregleda te modeliranje i izradu uložaka koristimo suvremene 3D računalne programe i CNC glodalicu koja precizno izrađuje dizajnirano ležište uloška. Takav uložak dodatno ručno obrađujemo kako bismo ga prilagodili vašoj obući.

Narudžba uložaka nije obavezna nakon analize stopala, no ukoliko se odlučite na izradu ortopedskih uložaka u našoj radionici za vas je analiza stopala besplatna.

Cijena analize stopala iznosi 6,64€.

Ugovorite termin

Odgovaramo u najkraćem mogućem roku

Polja označena * su obavezna

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager