Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti Unatoč inflaciji kontinuirano ulažemo u novu tehnologiju

Unatoč inflaciji kontinuirano ulažemo u novu tehnologiju

Udruga Financijski impuls nedavno je organizirala značajno događanje na Ekonomskom fakultetu – obilježavanje Europskog tjedna novca. Ova inicijativa poslužila je kao most između teorije i prakse, povezujući akademsku zajednicu s industrijskim sektorom. Fokus ovogodišnjeg Europskog tjedna novca bio je na području fintecha i digitalne transformacije financijskog sektora, istražujući virtualne valute i perspektivu digitalnog eura. Također, naglasak je bio na sposobnosti hrvatskog gospodarstva suočavanja s izazovima, posebice inflacijom i njezinim utjecajem na financijsko stanje zemlje.

Stručnjaci iz Hrvatske narodne banke, Marko Luketina i Ivana Parać, pružili su dublji uvid u složenost ekonomske dinamike. Panel raspravu, moderirao je prof. dr. sc. Domagoj Sajter, na kojoj su sudjelovali prof. dr. sc. Đula Borozan, predstavnik HABAMG-BICRO Osijek Ivica Sabo, te predstavnici privatnog sektora Antonio Škorić iz tvrtke Saponia i naša direktorica Snježana Biloš ispred OTOS-a.

Približili smo gledateljima panela na koji način se OTOS nosi s inflacijom te kako smo, kao ugovorni partner Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, uz ostale tvrtke iz branše, fleksibilizirali HZZO koji je u konačnici, na temelju dokaza o povećanju cijena repromaterijala, transporta i energenata omogućio određeno povećanje cijena pomagala. 

Inflacija troškova osjetna je na svim razinama našeg poslovanja, no kontinuirano ulažemo u digitalizaciju i naprednu tehnologiju koja nam omogućava veću efikasnost i izlaz na inozemno tržište, sve kako bi smo ostali konkurentni na tržištu kao poslodavac, isporučitelj i proizvođač ortopedskih pomagala.

 

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager