Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti Učenici posjetili OTOS na "Dan karijera"

Učenici posjetili OTOS na "Dan karijera"

U četvrtak 25.04. Elektrotehnička i prometna škola Osijek posjetila je OTOS u sklopu projektnog dana "Dan karijera", pružajući učenicima uvid u svijet ortopedije i tehnološke inovacije koje transformiraju industriju. Fokusirajući se na buduće računalne tehničare i mehatroničare, posjeta je omogućila učenicima uvid u spoj tradicionalne ručne izrade i modernih tehnologija u proizvodnji ortopedskih pomagala.

 

Kombinacija tradicije i tehnologije

Učenici su imali priliku svjedočiti kako se tradicionalna ručna izrada ortopedskih pomagala nadopunjuje modernim tehnologijama poput 3D skenera i CNC strojeva. Ova kombinacija omogućuje precizniju i personaliziranu proizvodnju pomagala, prilagođenu potrebama svakog korisnika.

3D skeneri i CNC strojevi

Jedna od najuzbudljivijih tehnologija koju su učenici imali priliku vidjeti bili su 3D skeneri. Ova tehnologija omogućuje detaljan prikaz stopala i drugih dijelova tijela, pružajući temelj za izradu personaliziranih ortopedskih pomagala. Suvremeni CNC strojevi koriste se za obradu materijala i izradu kalupa za ortopedske cipele. Učenici su mogli pratiti proces od modeliranja u 3D softverima do izrade kalupa u CNC strojevima, što dodatno optimizira učinkovitost i kvalitetu proizvoda.

Opcionalni opis fotografije
Obućarska radionica
Opcionalni opis fotografije
Uloškarska radionica

Digitalizacija procesa

Moderni softveri za modeliranje omogućuju precizno dizajniranje ortopedskih pomagala. Učenici su mogli pratiti digitalni proces od modeliranja do izrade, što osigurava kvalitetniji i prilagođeniji proizvod za korisnike.

Edukacija za budućnost

Posjeta naše tvrtke u sklopu "Dana karijera" pružila je učenicima vrijednu priliku za edukaciju o perspektivama i mogućnostima u području ortopedije. Razumijevanje kako se tehnologija integrira u tradicionalne procese proizvodnje ključno je za pripremu budućih stručnjaka za ovu industriju.

 

Protetička radionica

Ova posjeta nije samo pružila učenicima uvid u inovativne tehnologije u području ortopedije, već ih je i inspirirala za buduće karijere u ovoj dinamičnoj i važnoj industriji. Kroz spoj tradicije i tehnologije, OTOS nastavlja transformirati način na koji se ortopedska pomagala proizvode i prilagođavaju, osiguravajući bolji život za korisnike diljem svijeta.

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager