Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti Za Svjetski dan bicikla – 15% popusta Kotrljanerima

OTOS obilježava - Svjetski dan bicikla

Svake godine, 3. lipnja, obilježavamo Svjetski dan bicikla - savršena prilika za promicanje korištenja bicikla kao održivog i zdravog načina prijevoza. Bicikliranje nije samo oblik rekreacije, već i moćan alat za poboljšanje kvalitete života i očuvanje okoliša.

Bicikl je jedan od najčešćih načina s kojim možemo zamijeniti druge oblike prijevoza u svakodnevnim putovanjima na posao, školu ili obavljanju svakodnevnih zadataka. Umjesto korištenja automobila ili javnog prijevoza, bicikliranje omogućava fleksibilnost i često može biti brža opcija.

Bicikliranje ima brojne zdravstvene prednosti. Redovito bicikliranje poboljšava kardiovaskularno zdravlje, povećava kapacitet pluća i pomaže u održavanju zdrave tjelesne težine. Također, bicikliranje jača mišiće, poboljšava fleksibilnost zglobova i smanjuje rizik od kroničnih bolesti poput dijabetesa i visokog krvnog tlaka. Mentalno zdravlje također ima koristi od bicikliranja - fizička aktivnost smanjuje stres, poboljšava raspoloženje i povećava razinu energije.

Povodom Svjetskog dana bicikla, s ponosom najavljujemo posebnu pogodnost za sve članove Udruge za rekreativni biciklizam Kotrljaneri iz Osijeka. Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj suradnji s Kotrljanerima, OTOS će svim članovima udruge omogućiti popust od 15% na kupovinu proizvoda iz asortimana naših sanitetskih kuća. Ova posebna ponuda osmišljena je kako bismo dodatno podržali biciklističku zajednicu i promicali zdrav i aktivan način života. Pozivamo sve članove Kotrljanera da iskoriste ovu pogodnost i unaprijede svoje biciklističko iskustvo uz vrhunske proizvode iz našeg asortimana.

Napomena: Popust se odnosi na sve proizvode u ponudi osim pomagala obuhvaćenih popisom pomagala HZZO-a. Popust se ne zbraja s ostalim popustima i ne vrijedi za usluge (dijagnostika stopala, servis tlakomjera).

Svjetski dan bicikla je podsjetnik na važnost bicikla u našim svakodnevnim životima. Promicanjem biciklizma, ne samo da poboljšavamo svoje zdravlje i dobrobit, već i doprinosimo održivijoj budućnosti za naš planet. Bicikl je jednostavan, učinkovit i ekološki prihvatljiv način prijevoza koji može zamijeniti mnoge druge oblike prijevoza, čineći naše zajednice zdravijim i sretnijim mjestima za život.

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager