Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti Student iz Irske na razmjeni u Otosovoj protetičkoj radionici

Student iz Irske na razmjeni, u Otosovoj protetičkoj radionici

U vremenima kada smo svjedoci velikom interesu naših studenata za razmjenom i stjecanjem praktičnih znanja u inozemstvu, izuzetno smo ponosni upoznati vas s studentom iz Irske, koji je svoje povjerenje poklonio upravo nama. Ovaj mladi inženjer u nastajanju, izabrao je OTOS kao mjesto na kojem će napraviti svoje prve korake u svijet protetike i ortotike.

S obzirom da je „korak“ pojam koji je u samoj srži filozofije naše kompanije, rado ćemo usmjeriti i olakšati prvi i svaki sljedeći korak ovog mladog čovjeka, u svijet koji je naša svakodnevnica.

Znanje i dugogodišnje iskustvo naših protetičkih tehničara, prilika za praktični rad s korisnicima i uporaba svih alata i opreme potrebnih za obavljanje ovog posla, zasigurno će biti od koristi i veliko iskustvo našem studentu Gavinu. Ova prilika za povezivanje teorije i prakse sigurno će i kod njega izgraditi dodatno samopouzdanje, potrebno u ovom poslu.

Njegovo oduševljenje u radu s našim protetičkim tehničarima, interes za opremu i module koje koristimo i iskrena želja za učenjem tehnika rada su i nama dodatni motiv. Osjećamo se privilegirano zbog prilike za promoviranje posla kojim se bavimo ali i kulture rada i života u Osijeku i našoj domovini.

IAESTE Osijek, Hrvatska udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti posredovala je u ovoj suradnji.

“My experience here so far has been very positive.  The prosthetics/orthotics department is great. This practical work and overall experience will benefit my engineering going forward for sure.”

"Moje dosadašnje iskustvo ovdje bilo je vrlo pozitivno. Odjel protetike / ortotike je sjajan. Ovaj praktični rad i cjelokupno iskustvo sigurno će koristiti mojem inženjerstvu."

Gavin, student

Iako su mu prvi dojmovi bili vezani za posao, Gavin je ostao oduševljen i našim gradom. Napominje: "Osijek je lijep i mali grad, a Osječani su prilično ugodni. Rijeka Drava je prekrasna! Za vikend volim šetati uz rijeku, prelaziti mostove i trčati na plavoj stazi za trčanje. Jako volim raditi u OTOS-u. Svi su ovdje od velike pomoći. Odjel protetike / ortotike je sjajan. Smatram posao koji momci rade zanimljiv! Ovaj praktični rad i cjelokupno iskustvo sigurno će koristiti mojem inženjerstvu!

Naša vrata su otvorena i vama, obratite nam se s povjerenjem. Vaš korak neka bude naša briga.

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocjena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager