Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti Podijeli smo iskustva rada obiteljskih tvrtki na 15. konferenciji u organizaciji Lidera

Podijeli smo iskustva rada obiteljskih tvrtki na 15. konferenciji u organizaciji Lidera

15. Konferencija ''Budućnost obiteljskih tvrtki'' u organizaciji časopisa Lider održana je 08. ožujka u Zagrebu, u hotelu Zonar.

Cilj konferencije bio je osvijestiti i promicati pozitivnu ulogu obiteljskih tvrtki i pružiti  odgovore na najvažnija pitanja s kojima se danas susreću, a sudjelovao je zavidan broj govornika i panelista

Pomoć obiteljskim tvrtkama u rješavanju specijalnih problema vezanih uz ovakav vid vlasništva i upravljanja od velike je važnosti. Prisustvom većeg broja sudionika želi se stvoriti mreža obiteljskih tvrtki, te ih potaknuti na međusobnu suradnju i razmjenu iskustava.

Konferencija je namijenjena vlasnicima i menadžerima koji rade ili će raditi u obiteljskim tvrtkama, pravnicima, konzultantima, predstavnicima državnih institucija kojima je u interesu da se obiteljske tvrtke što bolje i brže razvijaju, financijskim institucijama te savjetnicima za specifične teme za obiteljsko poduzetništvo.

Na panel pod  temom  ''Kako se obiteljske tvrtke snalaze u napetosti između profitabilnosti i društvene odgovornosti?'' sudjelovala je i direktorica i suvlasnica OTOS-a Snježana Biloš, te iznijela svoje viđenje o tome što društvena odgovornost jest i na koji način se društveno odgovorno ponašanje implementira u OTOS-u.

Opcionalni opis fotografije
Opcionalni opis fotografije
Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager