Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti OTOS u Vukovaru na danima karijera i otvorenih vrata

OTOS u Vukovaru na danima karijera i otvorenih vrata

Od 13. do 17. svibnja 2024. Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru postalo je središte inovacija, znanja i budućih karijernih prilika zahvaljujući Danima karijera i otvorenih vrata. Ovaj događaj, namijenjen srednjoškolcima, potencijalnim studentima i široj javnosti, pružio je jedinstvenu priliku za upoznavanje s veleučilišnim studijskim programima i djelovanjem Veleučilišta, ali i s ključnim akterima tržišta rada.

Naš istaknuti protetičar, fizioterapeut Ivan Stojanović, ponosno je predstavio  firmu i rad na ovome događaju. Posjetitelji su imali priliku izbliza vidjeti proizvode iz naše ponude, uključujući ortopedsku obuću te napredna protetička pomagala poput mioelektroničke ruke, natkoljene proteze, karbonskog protetičkog stopala, hidrauličnog koljena i Cheneau ortoze.

 

Posjetitelji su pokazali veliki interes za naš rad postavljajući niz zanimljivih i relevantnih pitanja. Posebno su ih zanimali aspekti suradnje između protetičara i fizioterapeuta, kao i perspektive u rehabilitaciji kod amputiranih pacijenata. Ova pitanja ne samo da su pokazala rastuću zainteresiranost za područje protetike i ortotike, već su također naglasila važnost multidisciplinarnog pristupa u rehabilitaciji.

Jedna od glavnih tema razgovora bila je - osnovna znanja koja bi fizioterapeuti trebali posjedovati u vezi s protetikom i protetičkom opskrbom. Naglasili smo važnost razumijevanja biomehanike, poznavanja različitih tipova protetičkih pomagala i njihovih funkcionalnosti te sposobnost suradnje s protetičarima kako bi se osiguralo optimalno prilagođavanje i rehabilitacija pacijenata.

Posjetitelji su se također interesirali za najnovije inovacije u protetičkoj opskrbi. Predstavili smo im najnovije tehnologije poput mioelektroničkih proteza koje omogućuju precizne pokrete i prirodnu funkcionalnost te karbonske protetičke komponente koje osiguravaju veću izdržljivost i fleksibilnost. Također smo istaknuli važnost prilagođenih ortopedskih pomagala koja mogu značajno poboljšati kvalitetu života pacijenata.

Ovaj događaj u Vukovaru nam je pokazao da postoji zainteresiranost za područje protetike i ortotike među mladima i budućim stručnjacima. Naša firma je ponosna što je mogla doprinijeti ovom događaju, dijeleći svoje znanje i iskustvo te motivirajući novu generaciju stručnjaka. Vjerujemo da će ovakvi događaji nastaviti poticati zanimanje za ovo važno područje, osiguravajući da pacijenti diljem svijeta dobiju najbolju moguću njegu i podršku.

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager