Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti Održan treći stručni skup posvećen skoliozama u organizaciji OTOS-a i Poliklinike Otos-Vita

Održan treći stručni skup posvećen skoliozama u organizaciji OTOS-a i Poliklinike Otos-Vita

U subotu 22.10.2022. u prostorijama tvrtke OTOS u Osijeku održan je treći po redu stručni skup posvećen skoliozama pod nazivom Skolioze 2022. – Konzervativno liječenje razvojnih deformiteta toraksa. 

Stručni skup organiziran je od strane Poliklinike Otos-Vita i tvrtke OTOS, a kategoriziran od strane Hrvatske liječničke komore kao domaći simpozij s međunarodnim sudjelovanjem. Prisustvovalo mu je gotovo stotinu stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva - liječnika, fizioterapeuta i ortopedskih tehničara koji se bave problematikom razvojnih poremećaja kralješnice i prsnog koša. 

Osim što smo razmijenili iskustva o liječenju, stručnjaci iz navedenog područja informirali su prisutne i o novitetima u liječenju tih poremećaja. 

Podsjetimo kako tvrtka OTOS i Poliklinika Otos Vita posljednjih godina ulažu značajna sredstva u edukaciju svojih protetičara, fizioterapeuta i liječnika, a sve kako bi mladim pacijentima ponudili jedinstvenu skrb pod jednim krovom i multidisciplinarni timski pristup ključan za uspješno konzervativno liječenje skolioza.

 

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager