Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Novosti Nova internet trgovina OTOS

Nova internet trgovina OTOS

Naša nova internet trgovina je stigla – preglednija, detaljnija, s više fotografija naših proizvoda, lako dostupna i brza.

Širenjem našeg asortimana i brojnim novitetima naša stara web stranica postala je opterećena, dolazilo je do čestih prekida u radu te sporog učitavanja sadržaja. To je rezultiralo našem i vašem nezadovoljstvu.

Ovim putem željeli bismo vam s velikim oduševljenjem predstaviti našu novu web stranicu i novu internet trgovinu. Nadamo se kako ćemo vam približiti pogled u našu bogatu ponudu preko 1000 artikala.

Pronalazak proizvoda sada je brz i jednostavan zahvaljujući dobroj kategorizaciji naših brojnih proizvoda. Karakteristike artikala približene su kupcima dodavanjem fotografija iz više kuteva te se ovim putem ujedno zahvaljujemo i našim strpljivim modelima

Vjerujemo kako ćete uvidjeti lakoću pretrage i kupovine, te se nadamo da će vam dodatnu pomoć moći pružiti i OTOS live chat, koji će pratiti radno vrijeme naših ureda, od ponedjeljka do petka od 08-16 sati. 

Ovaj uspjeh nismo mogli sami ostvariti. Za vrhunski dizajn i funkcionalnost stranice možemo zahvaliti našim partnerima Markeru koji su još jednom pokazali kako su majstori svog zanata, a uz podršku Europske banke za obnovu i razvoj ostvarili smo naprednu mogućnost vizualizacije proizvoda, optimizaciju za olakšano pretraživanje putem pretraživača, povezivanje s našim IT sustavom za kvalitetno upravljanje zalihama i općenito bolje korisničko iskustvo.

Uživajte! Mi sigurno hoćemo

Krenite istraživati našu Internet trgovinu

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager