Filtriranje

Besplatni info telefon 0800 94 20

Pomoć i podrška 0800 94 20

0 kom 0
Početna Blog i novosti Blog Upoznajte StarLock - kralja među antidekubitalnim jastucima

Antidekubitalni jastuk StarLock

Već godinama terapeuti, liječnici i općenito stručnjaci za njegu rana prepoznaju činjenicu kako zračni jastuci s više ćelija predstavljaju najbolje provjereni sustav prevencije i liječenja dekubitusa. Međutim, u prošlosti su mnogi terapeuti smatrali kako je neizbježno kompromitirati mogućnosti pozicioniranja i stabilnost pomoću zračnih jastuka s više ćelija kako bi postigli vrhunske prednosti zaštite kože. Sa StarLock jastukom nema kompromisa!

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji zaključavanja svake ćelije posebno, StarLock jastuk pruža korisniku mogućnost prilagodbe pozicioniranja i izvanrednu stabilnost, dok u isto vrijeme zadržava sve vrhunske prednosti jastuka s više ćelija, potrebne za zaštitu kože i liječenja dekubitusa, za sve kategorije.

Umjesto da ima samo dvije ili četiri zone zaključavanja grupe ćelija, StarLock omogućuje korisniku da zaustavi protok zraka između svake ćelije u jastuku. Što to zapravo znači? Umjesto da samo regulira količinu zraka u dvije ili četiri zone jastuka ili pomiče zrak s jedne strane na drugu ili sprijeda natrag kako bi postigao određeno pozicioniranje i / ili stabilnost, StarLock može biti prilagođen korisniku zaključavanjem prijenosa zraka između svake ćelije u jastuku, a dostupan je u visinama od 5, 7.5, 10 i 13 cm. 

Opcionalni opis fotografije
Starlock jastuk načinjen je od visokokvalitetnih zračnih ćelija
Opcionalni opis fotografije
Samo Starlock nudi čak 4 različite visine ćelija ovisno o potrebama svakog korisnika

Opcija zaključavanja bilo koje ćelije jastuka, kako bi se stvorila zona bez kontakta potrebna za prevenciju ili liječenje dekubitusa, predstavlja prednost koju ne može pružiti niti jedan sličan proizvod.

StarLock je jedinstven jastuk za pozicioniranje na tržištu, jer omogućuje terapeutu/njegovatelju ispravljanje i prilagodbu nagiba zdjelice ili bilo kojeg drugog problema pozicioniranja te zadržavanje korisnika utočno određenom položaju. Nakon što se postigne željeni položaj i korisnik uroni tijelom u ćelije jastuka, zaustavlja se protoka zraka između ćelija čime se dugoročno korigira postura.

Stvorena praznina između ćelija i površine eliminira kontaktne zone tamo gdje je to najpotrebnije. Personalizirana površina za sjedenje osigurava nenadmašnu stabilnost poput jastuka individualno izrađenog za svakog korisnika.

Sada više ne morate prilagođavati svoje aktivnosti, dozvolite da se StarLock jastuk prilagodi vama.

 

Vaše mišljenje nam je važno

Vaša ocijena

Vaš email neće bit objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

5% popust na prvu kupnju u webshopu

Postanimo prijateljiNewsletter

Prijavite se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje na webshopu

*popust ne vrijedi na proizvode na akciji

Zatvori

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. cookies) kako bi radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bi OTOS mogao raditi na unaprjeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti ako želite. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Za više informacija o tome što su kolačići i kako ih isključiti pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager