OTOS na sajmovima u Italiji

OTOS na sajmovima u Italiji

Od 20. chaussure timberland pas cher do 22. Asics gel nimbus pas cher veljače tradicionalno smo posjetili Lineapelle i Simac Tanning Tech sajmove koji se unazad nekoliko godina održavaju na istom mjestu i u isto vrijeme u Milanu.

Lineapelle je međunarodni sajam industrije kože u Italiji na kojem je ove godine više od 1200 izlagača iz 48 zemalja svijeta pred više od 20 000 posjetitelja iz 109 zemalja svijeta predstavilo novitete vezane za dodatke, asics duomax komponente, nike air max 90 femme sintetiku i tkanine u proizvodnji proizvoda od kože.

Simac Tanning Tech je međunarodni sajam na kojem se svake godine predstavljaju najnapredniji strojevi i tehnologije za obuću, proizvode od kože te industriju štavljenja i prerade kože. asics gel kinsei Brojne inovacije te nadogradnje postojećih strojeva i tehnologija posjetiteljima iz cijelog svijeta ove godine predstavilo je 300 izlagača iz 19 zemalja.

Vrijeme provedeno na sajmovima naši predstavnici iskoristili su za prikupljanje informacija o najnovijim trendovima u proizvodnji obuće,