Za sportase


Različiti pribor za vježbanje

01

velj. 2013

Različiti pribor za vježbanje

  U OTOS sanitetskim kućama imamo u ponudi podloge za vježbanje, TOGU lopte za vježbanje Pilatesa različitih veličina, loptice i druge oblike za senzomotornu stimulaciju, elastične trake za vježbe s više jačina opterećenja, utege za ekstremitete od 0,5 i 1 kg, balans daske za proprioceptivne vježbe i drugi pribor.


Ortoze u sportu

01

velj. 2013

Ortoze u sportu

  Ortoze su ortopedska pomagala koja se upotrebljavaju za kontrolu i poboljšanje funkcije pojedinih dijelova tijela. U rehabilitaciji se koriste radi kontrole opsega i smjera kretnji zglobova, rasterećenje ili potporu. Isto tako se koriste u prevenciji budućih prenaprezanja mišića i tetiva.


Ortopedski ulošci za sportaše

01

velj. 2013

Ortopedski ulošci za sportaše

  Posebna grupa ljudi su rekreativni sportaši, vikend sportaši ili profesionalci, koji imaju snažna opterećenja na donjim ekstremitetima i stopalima uslijed zahtjeva sporta, kod kojih su česti sindromi prenaprezanja, istegnuća ligamenata, natisci.


CEP by Medi

01

velj. 2013

CEP by Medi

  CEP linija lansirana je u Medi-u 2007. godine, kako bi prenijela svoja iskustva iz medicinske kompresije na sportsko polje. Svaki sportaš, bilo rekreativac ili profesionalac, imat će koristi od nošenja kompresijskih čarapa izrađenih na temelju najnovijih znanstvenih spoznaja.


Sportska dijagnostika

01

velj. 2013

Sportska dijagnostika

Kako bi što kvalitetnije napravili dijagnostiku stopala  OTOS Ortopedska tehnika d.o.o. u svom radu koristi nekoliko vrsta dijagnostičkih uređaja. Sportska dijagnostika upotpunjena je kliničkim pregledom specijaliste za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u svrhu prevencije ozljeda donjih ekstremiteta ili rehabilitacije istih. Ortho-Tronic Scan System je kompjuterizirani uređaj za digitalnu plantografiju, kojim se na statičan način očitava poremećaj u stavu i građi stopala. Omogućuje se pohranjivanje i...

Read More